Øresund Kommunikation

Øresund Kommunikation tilbyder fjernundervisning, foredrag, seminarer og lynkurser til dansk og svensk erhvervsliv med det formål at øge den sproglige og erhvervskulturelle forståelse mellem danskere og svenskere.

Med  fjernundervisning (online-undervisning), f.eks. via Microsoft Teams, lærer du svensk derhjemme eller på kontoret, lige når det passer dig.

Et foredrag varer 1-1½ time og giver et indblik i svensk erhvervskultur, lumske sprogfælder, hilseformer, lidt udtale, de svenske tal med videre.

Seminarer varer cirka tre timer og omhandler de samme emner som et foredrag. Desuden gennemgår vi på et seminar den svenske udtale, og vi træner nyttige hverdagsudtryk med mere.

Lynkurser varer en hel dag (eller to halve dage på forskellige datoer), og her fordyber vi os i emner som svensk erhvervskultur, lumske sprogfælder, nyttige hverdagsudtryk, de svenske tal med mere. På lynkurset træner vi også den svenske udtale aktivt, hvilket også gør det lettere for deltagerne efterfølgende at forstå talt svensk. Lynkurset tilpasses mest muligt deltagernes behov.

Kontakt mig gerne for et tilbud eller for yderligere information vedr. fjernundervisningforedrag, seminarer og lynkurser.